Welkom op Kenpage.nl, de Nederlandse website van Kenpage.com!


Nancy Nester

Al vanaf zeer jonge leeftijd communiceerde Nancy met engelen en werd zij begeleid door de engelen, opgestegen meesters en andere lichtwezens. Haar evaringen als kind en later als jonge vrouw riepen de noodzaak om haar vermogens te onderzoeken als helderziende (het zien van energie in beweging) en als intuïtief en empatisch genezer. Nancy heeft een aantal bijna-dood-ervaringen gehad en deze ervaringen hebben haar een unieke visie en bewustzijn gegeven van de multi-dimensionaliteit van de ziel en diens reis.

Nancy heeft meer dan vijfentwintig jaar gewerkt als jurist. Hierdoor heeft zij waardevolle inzichten gekregen in de geest en het hart van haar cliënten en daarmee geleerd mededogen te hebben voor alles wat er in het leven gebeurt.

Terwijl zij in de wereld van “goed of fout” werkte, koos zij ervoor om het punt van waarheid te vinden door haar intuïtie en weten. Haar filosofie over de leerervaringen van het leven, delen en healing is altijd uitgegaan van Eenheidsbewustzijn:

‘Er is slechts één Geest, één waarheid, één bron in het universum en ik ben één met al wat er is.’

Nancy heeft een doctoraat gehaald in Metaphysica en een graad in religieuze studies met de nadruk op de gelijkenissen van de wereldreligies. Dit heeft in de laatste 35 jaar duizenden cliënten en studenten naar haar toegebracht. Als Reikimaster en leraar heeft zij vele jaren een actieve praktijk gehad en Reiki op alle niveaus onderwezen. Ook biedt zij counseling op spiritueel en relationeel gebied.

Nancy is de oprichter van “Ancient Wisdom Spiritual Centre”ADL en heeft daarmee een succesvol metafysisch en spiritueel centrum gecreëerd, waarmee ieder individu de de sleutel tot wijsheid in zichzelf wordt aangeboden. Zij heeft ook de revolutionaire techniek geschapen die bekend staat als “Hands of Quan Yin™”. Een combinatie van oude poorten (nooit eerder gepubliceerd) en healing met het vibratie van mededogen.

Voor meer informatie zie: www.kenpage.com

Terug naar voorpagina


Vertaald door Yvonne Marée.