Welkom op Kenpage.nl, de Nederlandse website van Kenpage.com!


Ken Page

Ken Page is voor het grootste deel van zijn leven professioneel werkzaam geweest als healer.

Zijn vroege carrière was in de zakenwereld. Toen hij eind dertig was, werd hij een succesvol zakenman. Omdat hij altijd het gevoel heeft gehad dat er ‘meer’ in het leven was, heeft hij de afgelopen vijfentwintig jaar gewijd aan het zelf begrijpen, spirituele ontwikkeling en zelfbekrachtiging.

Ken is stichter en directeur van het Instituut voor Multidimensionale Cellulaire Healing™ en de Derde Oog van Horus Mysterieschool™, alsmede auteur van vele boeken.

Hij geeft maandelijkse workshops in de Verenigde Staten, Canada, Australië en Europa en geeft Heart & Soul Healing™ Practitionerstrainingen.

Ook als zakelijke coach en expert op het gebied van groepsdynamiek en interpersoonlijke relaties helpt hij om zakelijk en persoonlijk succes te bereiken. Zijn consulten zijn ontworpen om zelfbewustzijn, focus, energie en vertrouwen te versterken alsmede de creativiteit, voldoening en voorspoed te verhogen.

Ken en zijn vrouw Nancy Nester geven workshops en counselingsessies als professionele life-coaches en trainers om mensen te helpen het allerbeste te bereiken in relaties, carrière en alle aspecten van hun leven. Het is hun doel is om mensen te helpen het doel van hun ziel te leven.

Ken en Nancy zijn ook beiden overlevenden van kanker en zij bieden hun ervaring aan personen of familileden die te maken hebben met crisis, terminale ziekten, en de energetische dynamiek van levensbedreigende omstandigheden.

Als gerespecteerde internationale leraar en spreker, heeft Ken deelgenomen aan gezondheids- en healingsconferenties over de gehele wereld. Een greep uit de verschillende programma’s waar Ken presentaties gegeven heeft zijn: De Wesak Events in de Verenigde Staten en overzee. Whole Life Expo’s, Body, Mind and Spirit Festivals, Parapsychologische Conferenties, de Peace in Mind Festivals (Zweden), Body Spirit Festivals (Engeland) One Heart Production Seminars, Universal Lightworkers Conferences, Total Health Conferences (Canada), UN Member Assembly Group (New York) en de Solar Heart Symposiums.

Iedere maand schrijven Ken en Nancy een maandelijkse nieuwsbrief uit, die door duizenden gelezen wordt. Ken heeft ook talloze artikelen geschreven voor verschillende kranten en magazines, gezondheids- en spirituele publicaties geschreven en is ook verschenen op de nationale televisie. Ken is ook gastpresentator geweest in veel Eenheidskerken, metafysische centra en boekwinkels in de Verenigde Staten en Europa.

Ken woont met zijn vrouw Nancy en hun hond in de zuidoostelijke Appalachian Mountains in de Verenigde Staten van Amerika.


Voor meer informatie zie: www.kenpage.com

Terug naar voorpagina


Vertaald van Ken Page’s uitleg door Yvonne Marée.