Welkom op Kenpage.nl, de Nederlandse website van Kenpage.com!


Healing techniekenZUIVEREN, IN BALANS BRENGEN EN CENTREREN

De sleutel van succes van Heart & Soul Healing (HSH) is dat het gehele proces zelfbekrachtigend is en blijft voortduren. Dit is het proces waarbij je liefde wordt! De resultaten beginnen of eindigen niet met een HSH workshop of privé-sessie. Ken heeft heel eenvoudige en specifiek zelfbekrachtigende, reinigende en in balansbrengende technieken ontwikkeld, die door iedereen gebruikt kunnen worden. Deze technieken zijn het resultaat van informatie die hij vergaard heeft tijdens duizenden persoonlijke sessies en jarenlang gegeven workshops en cursussen met mensen van iedere levenswandel en vanuit de hele wereld.


HSH technieken hebben vier basisprincipes:

1. Non-projectie van energie.
2. Er een dagelijkse gewoonte van maken om een dynamisch zuiveringsproces van één minuut toe te passen.
3. Het vermogen en de intentie om in je eigen ruimte te blijven en in het hier en nu te zijn.
4. Jezelf zuiver houden terwijl je eet.


Ken onderwijst al deze technieken in zijn lessen en privé-sessies.

Wanneer je een afspraak met een Heart & Soul Healer hebt gemaakt voor een privé-sessie of een sessie op afstand, kijk dan alsjeblieft naar de navolgende informatie en gebruik het de drie dagen voorafgaand aan jouw sessie. Op deze manier kun je aan het eind van je sessie alle vragen stellen die je hierover kunt hebben.


1. Om te beginnen met non-projectie van energie, verklaart Ken in zijn lessen:

“Een ding wat steeds onder mijn aandacht gebracht wordt, is dat de meeste mensen die spiritueel actief zijn geleerd wordt om voortdurend energie, licht en liefde te projecteren op iedereen om hen heen. Er gebeurt iets interessants wanneer wij iets projecteren op hen die buiten onze persoonlijke ruimte zijn, hoe onschuldig of goedbedoeld onze oorspronkelijke intentie ook is. (Met projecteren bedoel ik iedere gedachte of ieder gevoel dat gestuurd wordt om anderen visueel, mentaal of spiritueel te beïnvloeden.) Wij leven allemaal met veel verschillende polariteiten in onze driedimensionale wereld. Bij voorbeeld liefde sturen naar iemand anders is moeilijk, omdat wij waarschijnlijk niet precies weten wat die persoon hier komt leren. We weten niet wat de lessen werkelijk zijn. Onze les zou nederigheid kunnen zijn en de zijne/hare kan schuld zijn. Het kan zijn dat anderen de dingen op een andere manier leren dan wij. Wat ook het geval is, we doen er goed aan om alleen deze dingen over onszelf te begrijpen. Het enige wat wij bijna allemaal weten is dat we aan bepaalde lessen werken, we handelen met ons eigen perspectief van liefde en wij hebben persoonlijke situaties gecreëerd, waarvan wij ons best doen om ze te begrijpen. Wanneer wij onze versie van iets (bij voorbeeld liefde) op anderen projecteren, worden wij onmiddellijk in een energetische uitwisseling met hen getrokken, getriggerd door polariteiten of verstoringen die ieder van ons kan hebben met betrekking tot dat specifieke gevoel, idee of emotie. Als gevolg daarvan beginnen veel van ons zich psychisch in elkaar geslagen of door elkaar geschud te voelen en we hebben vaak geen idee hoe dat komt. Ik wil je vragen om na te denken over het idee van helemaal niet projecteren.

In plaats van energie uit te sturen, WORD je de essentie van die energie zelf. – met andere woorden – wees liefde.

Nu je niets naar buiten aan het projecteren bent, zal het gemakkelijker voor je zijn om in jouw eigen ruimte te blijven.


2. Nu gaan we verder met de tweede techniek: jezelf zuiveren in een minuut. Wat als ik je zou vertellen dat er een plek is waar je 4, 5 of meer keer per dag alleen bent en waar je de gelegenheid hebt om eenvoudigweg te zijn. Onmogelijk? Nee, niet echt. Deze plek is natuurlijk het toilet! Misschien lijkt dit belachelijk voor sommige mensen, maar denk er even over na. Als ik je zou zeggen dat je jouw drukke schema iedere dag twee keer zou moeten onderbreken om je leven te veranderen, hoeveel van jullie zouden dat dan doen? Om die reden stel ik voor dat je eenvoudigweg met de volgende zuiveringstechniek begint wanneer je de volgende keer naar de WC gaat. In dat moment van privacy je nu zit of staat, doe je het volgende: Gebruik je intentie en aandacht, breng je hand(en) omhoog, boven je hoofd terwijl je jezelf ontlast en denk simpelweg ZUIVER. Terwijl je “zuiver” denkt, breng je je hand(en) naar beneden naar je middel. Breng jezelf vervolgens in je eigen ruimte. Deze handeling werkt in deze driedimensionale wereld sterker wanneer je hem fysiek uitvoer.


3. Dit brengt ons bij de derde techniek: wees in jouw ruimte en blijf in het hier en nu. Je begint eenvoudig door jouw veld in te trekken met gebruik van jouw intentie en aandacht. Een eenvoudige manier om dit te doen is je beiden armen uit te spreiden, alsof je je klaarmaakt voor een enorme omhelzing. Focus je vervolgens op de gedachte dat je jouw veld gaat intrekken. Voel, zie of word je gewaar van jouw energieveld dat steeds dichter bij jouw lichaam komt, terwijl je jouw uitgestrekte armen, die jouw energie omvatten, steeds dichter naar jezelf toe brengt. Eindig door je handen op je zonnevlecht te leggen. Neem nu nog 10 tot 15 seconden om alleen maar in jouw eigen ruimte te zijn, wees in het hier en nu en houd van jezelf, zoals je van een bloem houdt, een zonsondergang of een warm bad, iedere goed gevoel.

Ga hiermee door totdat je het gevoel hebt dat je helemaal in jou eigen fysieke ruimte bent, terwijl je blijft zeggen: Wees helemaal hier. Dat is alles. Herhaal dit iedere keer wanneer je naar de WC gaat en je zult jezelf en al jouw velden verschillende malen per dag bewust gezuiverd hebben!

Slechts een enkeling is volledig hier, 100% van de tijd. Bijna zonder uitzondering zijn onze velden uitgespreid tussen een paar huizen verderop en enkele kilometers. Door onszelf met bewuste aandacht iedere dag te zuiveren en in het hier en nu te zijn, zal ons leven veranderen. Liever dan automatisch verzeild te raken in reactieve interacties, zullen we in staat zijn de keuze te houden. We zullen in staat zijn om in een proactieve toestand te blijven, waar we kunnen kiezen hoe, waar en wanneer wij met anderen willen omgaan.

Je zult er op ieder niveau van je leven, mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel, profijt van hebben wanneer je jezelf terug brengt in je eigen ruimte. De beste en meest genezende staat van zijn is om onvoorwaardelijk met jezelf te zijn. Houd onvoorwaardelijk van jezelf – ieder aspect, of je nu groot, klein, dik of dun bent – en je zult merken dat de meeste mensen je anders zullen gaan behandelen. Je zult feitelijk onvoorwaardelijke liefde worden. Je zult het zijn. Het lijkt wel of het niet meer uitmaakt wat je zegt, het gaat er om dat je bent wie je bent, dat je doet wat je zegt. Wanneer je steeds meer onvoorwaardelijk met jezelf bent, zal de balans van jouw zijn uitstralen, niet projecteren, door het mededogen wat je geworden bent en alle mensen zullen anders op jou reageren.

Vind de tijdloze ruimte en staat tussen het verleden en de toekomst door in het NU te zijn. Als je altijd maar denkt aan hoe je dingen had kunnen veranderen, of anders had kunnen doen, ben je in het verleden. Wanneer je altijd vooruit denkt, met gedachten als “zodra ik dit gedaan heb, dan kan ik dat gaan doen”, dan leef je in de toekomst. Het meest interessante feit wat wij bijna allemaal over het hoofd zien wanneer wij iets aan ons leven willen veranderen, is dat de enige plaats waar wij iets kunnen creëren het heden is, het NU. Er is geen andere tijd voor ons, behalve het nu. Doe war je van houdt, zo vaak je kunt. Doe je best om in de tijdloze ruimte van het nu te scheppen. Wanner je in deze scheppende ruimte bent, ben je de mooiste weerspiegeling van de Bron die je maar kunt zijn. Als de mensen om je heen jou blijven triggeren of op jouw knoppen blijven drukken, denk er dan aan dat anderen meestal de vraagstukken weerspiegelen die jij hier kwam leren en oplossen. Gebruik die momenten wanneer je uit balans bent gegooid om terug te gaan in de lineaire tijd om te vinden waar dit vraagstuk begon en het te begrijpen. Doe je best om de energie om het vraagstuk zelf heen te begrijpen, of het nu verlatenheid, eigenwaarde, vertrouwen, schuld, eenzaamheid of macht en controle is. Totdat je de energie rond dit thema begrepen hebt, zal jouw onderbewustzijn doorgaan met het creëren van gebeurtenis na gebeurtenis, zodat je blijven kijken naar dat wat je kwam leren. Zodra je de les mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel begrijpt, dan zal er niet langer lading omheen zitten. Totdat je beseft dat je ermee in hebt gestemd om dit patroon van gebeurtenissen mede te scheppen om als katalysator te fungeren om jouw gefocust te houden op jouw vraagstukken, zul je onwetend doorgaan met het meeste van je creatieve energie te verspillen met het aantrekken van dergelijke omstandigheden en mensen.


4. De laatste techniek die ik aanraad is jezelf zuiver te houden terwijl je eet. Een van de dingen die ik vind bij de meeste van mijn cliënten is dat hun nieren, ingewanden en lever allemaal op dezelfde manier vibreren, gebaseerd op wat zij denken terwijl ze eten. We zijn allemaal zo druk en hebben weinig tijd voor onszelf, dus wat gebeurt er? Hoeveel van ons eten op een holletje, gebruiken onze maaltijd terwijl we denken aan onze problemen, zorgen en moeilijkheden. Wat doen we als we dit soort gedachten bezigen terwijl we gelijktijdig ons eten naar binnen aan het stouwen zijn? We nemen de energie van onze gedachten – zorg, boosheid, angst, teleurstelling, verdriet, twijfel etc. en sturen deze vibraties naar ieder cel van ons lichaam, samen met het voedsel wat we eten. Doe je best om je gedachten zuiver te houden als je eet. Als er een conflict om je heen is – waaronder wat je leest, ziet op TV of hoe je met anderen omgaat – zal de vibratie van dat conflict, met jouw eten, worden geabsorbeerd in jouw lichaam. Als je geen gelukkige gedachten kunt denken als je eet, eet dan in ieder geval in rust en stilte.


Samengevat, denk er aan om te doen waar je van houdt, breng je passie in ieder aspect van jouw leven (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel), centreer jezelf in het hier en nu, wees onvoorwaardelijk met jezelf en heb mededogen voor anderen. Door dit te doen zul je jouw leven meer veranderen dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Wanneer je in het hier en nu bent, niet naar buiten projecteert, maar in jouw eigen ruimte bent, liefde bent en onvoorwaardelijke liefde voor jezelf uitdrukt, zul er meer en meer gaan weerklinken wie jij werkelijk bent. Je zult ontdekken dat je alle aspecten van jezelf kunt binnenbrengen. Je zult holografischer worden als jouw trilling verandert en je niet meer meetrilt met de lagere polariteiten.

Ik besef dat sommige dingen die ik voorstel kunnen verschillen van de manier waarop jij in het verleden bent onderwezen. Overweeg alsjeblieft wat ik voorstel en probeer het een korte periode uit en kijk wat er gebeurt. Denk er aan, geen enkele projectie op wat je wilt voor jouw kinderen, jouw partner of zelfs de wereld! Blijf gewoon in jouw ruimte, liefdevol, respectvol en een met jezelf, terwijl je liefde bent. Doe je best om altijd te creëren vanuit een ruimte waar je gelukkig en speels bent. Wanneer je in een spiraal van emoties of verwarring zit, doe iets fysieks – dans, speel, ga wandelen – verbreek de spiraal en zet jezelf terug in je gecentreerde, evenwichtige staat. Creëer alleen maar vanuit die ruimte. Heb jezelf lief, respecteer en eer jezelf voor het unieke wezen dat je bent. Spendeer slechts een paar momenten per dag aan jezelf. WEES liefde en verander je leven!

“En het allerbelangrijkste, denk er aan om te spelen!”


Voor meer informatie (in het engels), zie: www.kenpage.com

Terug naar voorpagina


Vertaald van Ken Page’s uitleg door Yvonne Marée.